maanantai 22. marraskuuta 2010

Sienistä puheen ollen

Tervehdys!

Näin alkaa minun aikakauteni blogspotissa. Tänne tuli tutustuttua tuossa pari kuukautta sitten, jolloin seurailin aktiivisesti vain Laatikollista avaruussuippokorvia ja vähemmän aktiivisesti tutkiskelin muita miniatyyriaiheisia blogeja. Aloitin jonkintasoisen kerronnan figuurikuulumisistani sotavasara.net:in puolella samalla nimimerkillä Galleria-osiossa. Mutta jatkossa tulen päivitykseni tekemään tänne Blogspotin puolelle.

Mikä on Intergalaktinen sienirihmasto?
Noh, tietysti avaruusörkit! Örkit = sieniä ympäri galakseja. Olen pesunkestävä miniatyyriharrastaja. Eritoten GW:n Warhammer 40k Ork-harrastaja ja bloggauksen aiheet ja näkökulmat tulevat olemaan täten hyvin vihernahkapainotteisia. Kiittäkää onneanne, että tulen kirjoittamaan sentään ihan selkeällä suomen kielellä...

Tulen päivittelemään muutaman kerran viikossa, mutta jos minulla ei mitään oikeaa sanottavaa ole joku kerta, niin säästän teidät väkinäisen touhkan lukemiselta jättämällä kirjoittamatta yhtään mitään.

Aiheet tulevat olemaan aikalailla laidasta laitaan mutta pääasiallisesti koskien Warhammereita ja miniatyyriharrastusta yleensä.

Liittykääpä lukijaksi jos joskus sen kunnian blogini ansaitsee!
Ja muistakaa! Se on...


3 kommenttia:

 1. Näitä uusia blogejahan tulee kuin sieniä sateella

  VastaaPoista
 2. Noh onneksi sentään blogeja eikä orkejaaaargh!

  ...

  ...

  ...

  ++Connection Lost++

  VastaaPoista
 3. Vertauskuvasi ei voisi olla parempi. Kieltämättä aika Domino-efekti liikkeellä ainakin täälläpäin :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...