maanantai 29. marraskuuta 2010

750 pistettä Sinisiä Sieniä

Laitetaanpas yleisön tarkasteltavaksi sunnuntain pelissä kokeiltu 750 pisteen listani. Pelasimme 2vs2 pelin, jossa olin kaaoksen puolella tyranideja ja eldareita vastaan. Peliparit peruistuivat arvontaan, täysin ajattelematta fluffiongelmia. Pelasimme kokeilumielessä mielenkiintoisen The Dividing Line-tehtävän, joka on suhteellisen uusi julkaisu GW:ltä. Kenttää jakava voimakenttä oli jännä lisä peliin. Päivitykseni ei ole kuitenkaan raportti kyseisen pelin kulusta, vaan pohdiskelua käyttämästäni listasta. Uskon että jokin toveribloggaajistani, pistää taistelureportaasia kyseisestä pelistä. Vahva veikkaus ensimmäisestä reportterista on GT_OT.


Deffskull 750 pts

HQ

Warboss: Bike, Klaw, cybork body = 135p

ELITE
8 lootas = 120p

TROOP

20 shoota boyz: 2 big shootas = 130p
30 slugga boyz: power claw nob = 215p

HEAVY SUPPORT

3 killer kans: 3 rokkits = 150p

= 750 pts

Warboss meni str 10 klawillaan Eldarien Night Spinner-tankin, Jet bike-squadronin, sekä muutaman Warpspiderin lävitse. Kun lopulta kävi niin, että kentällä ei ollut enää Eldareita, joita kurmottaa, Warboss laittoi kahvasta syöttöä ja hurautti pelialuetta jakavan voimakentän lävitse tyranidien valtakuntaan contestoiden yhden objektiven termagaunttien hallusta tappaen sittiäiset. Kaiken kaikkiaan 135 pistettä maksava vihernahka oli mahtava tappokone. Jäi vain harmittamaan, että olisin voinut nipistää listan muista osioista vähän pisteitä vaikkapa attack squigiin ja shoota/skorchaan. Bossiin voinee jatkossa satsata vähän enemmänkin. ;) Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin mopoilevaa bossiani ulkoiluttamaan, ja täytyy sanoa olevani tyytyväinen. Tulee varmasti käytettyä jatkossakin!

Lootasien ryhmän pienuus arvellutti alussa. 8-päinen yksikkö, joka kestää saman verran kuin normipojatkin, tuntui todella heikolta valinnalta. Vastustajalla ei ollut vain hirveästi aikaa tulittaa lootaseita, kun samaan aikaan 50 tavallista boyzia hohkasi kohti toisaalla. Lootasit saivat olla melkein koko pelin rauhassa, ja hätistivät jalkaväkeä ja tankkeja tasapuolisesti vuorosta toiseen. Yksikkö teki myös ratkaisevalla hetkellä loven voimakenttään, päästäen Warbossin siitä lävitse. Go Lootaz!

Slugga ja Shoota boyz tekivät juuri sitä mitä odottaa saattoi. Saivat minut heittelemään lähes mekaanisesti valtavan kasan noppia lähitaistelussa ja ampumisvuorolla, yay! Näitä lisää. Oletettavasti jokainen vastapelurinikin suosittelee näitä otettavan enemmän. _b

Killer kanit, nuo örkkiarmeijan kävelevät maalitaulut, saivat imettyä itseensä tulta pois aina niin tärkeistä normipojista. Killer kanit eivät saaneet palkintokaappiinsa tällä kertaa mitään, mutta niiden läsnäolo tuntuu saavan aina kivasti huomiota vastustajan tulelta. Näiden rooli armeijassa tuntuukin vakiintuneen tulimagneetin ja liikkuvan coverin välille. BS 3 ja rokkit launchat samassa yksikössä ovat kuitenkin hyvä AT-tulitustakin ajatellen, tuntuu vain etten osu näillä tuosta paremmasta stat-arvosta huolimatta yhtään sen paremmin.2 kommenttia:

  1. Niin noh itse ei vastassa tullut oltua, mutta kyllä se pomo näytti aika nätisti siellä vilisevän vihollisen joukosta toiseen tappaen koko ajan jota kuta. Lootat näyttivät pelottavalta jo itse sillä seikalla että rikkoivat yhden aluksen ja tuhosivat yhden ryhmän ja pitkällä matkalla vielä. Pojat on aina poikia ja örkkien kohdalla ne tuntuvat aiheuttavan aina pakokauhua kun joka kolosta tuuttaa ulos isoja vihreän sinisiä sieniä. Killa Kanit pitäisi varmaan jättää itsellä juuri Dredun taistelu tovereiksi keskittyen muuten örkkien hakkaamiseen. Tosin jos isompiin peleihin ilmestyy tuo Defiler niin sehän on vielä kivempi Fleettinsä kanssa juoksemaan Killa Kanien luokse, tosin se tykki on kiva myös örkki poikien harventamisessa.

    VastaaPoista
  2. Jooh, pomo on kyllä mainio, varsinkin kun se kykenee piilottelemaan vaikka normaalin sloggaavan poikaryhmän suojissa ja lähteä siitä sitten huristelemaan kun charge kantamaa riittää. ;)

    Lootasit ovat kyllä mainio tukiyksikkö muulle armeijalle. Tuo 48" tuumaa kantava lootasien deffgun on ainoa laatuaan örkkicodexissa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...